top of page

Wie zijn wij ? 

De passie voor Golden Retrievers is overerfbaar ! Al ruim 25 jaar zijn mijn moeder en ik tesamen gepassioneerd door het fokken en showen van onze lievelingen ... 

 

1991, toen begon voor ons het leven met een Golden Retriever. Patsy was onze eerste Golden: de ideale huishond en vriend van iedereen. Vanaf toen wisten we dat het leven zonder Golden in huis voor ons niet meer mogelijk was!

In 1994 kochten we Sunshine. Met haar zetten we de eerste stapjes in de showwereld. Ze behaalde meerdere 1e plaatsen en zo werd zij de stamteef van onze kennel. “ Of Sunshine's Valley “ was geboren.

Haar kleindochter Angel werd een ware ster . De hobby werd een echte passie ! 

Na al deze jaren beleven wij plezier aan haar nakomelingen Fame , Moon , Magic , Heaven , Torro , Kiss en onze jongste telg Belle. 

Onze kennel is officieel erkend bij de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus, dus wij fokken enkel honden met een echte stamboom en al onze ouderdieren zijn vrij van heupdysplasie,elleboogdysplasie, PRA en cataract. Daarnaast fokken we ook steeds met het oog op een zacht karakter en schoonheid.

Onze Goldens leven met ons mee in huis en in de tuin. De pups groeien dus op in huiselijke sfeer waar ze gesocialiseerd zijn met de dagdagelijkse geluiden en gebeurtenissen.

 

Thérèse Adam & Nathalie Vermander , een moeder en dochter die eenzelfde passie delen ! 

Nathalie Vermander
Thérèse Adam
bottom of page